-
Recepty /
- Hotová jídla
Podívejte se na nalezené recepty dle Vašich kritérií
Uzený sterilovaný kapr
Vykuchané a očištěné kapry omyjeme. Ryby potřeme česnekem utřeným se solí a okmínujeme. Maso potom uložíme do vhodné nádoby a necháme v chladu nejlépe do druhého dne. Připravené ryby udíme nejdříve… Více »
Cuketová čalamáda
Opláchneme a nastrouháme cuketu. Osmažíme na oleji nakrájenou cibuli, přidáme protlak, pepř, sůl a nakrájený česnek. Do čistých sklenic vrstvíme řadu cukety a tu zalijeme tomatovou směsí. … Více »
Pečené vepřové maso sterilované
Maso očistíme, důkladně omyjeme, ochutíme solí, kmínem, vložíme do kastrolu a ve vyhřáté troubě upečeme. Mezitím nasekáme cibuli a udusíme. Poté maso umeleme, přidáme pepř, cibuli a nakrájenou… Více »
Hovězí guláš sterilovaný
Maso očistíme, důkladně omyjeme a pokrájíme na kostky. V kastrolu rozehřejeme sádlo a necháme na něm zpěnit nadrobno nasekanou cibuli. Přisypeme mletou papriku, vložíme maso, osolíme a ve vlastní… Více »
Dušené hovězí maso sterilované
Maso očistíme, důkladně opláchneme, pokrájíme na plátky a mírně naklepeme. Z obou stran osolíme a opepříme. Cibuli nasekáme a necháme zpěnit na rozpáleném sádle. Vložíme maso, po obou stranách… Více »
Jitrnicový prejt sterilovaný
Horký jitrnicový prejt rozdělíme do sklenic, cca 3 cm pod horní okraj a ihned zavíčkujeme. Urovnáme na mřížku zavařovacího hrnce a sterilujeme po dobu 90 minut při mírném varu. Po vyjmutí necháme… Více »
Pečený krocan sterilovaný
Mladého krocana očistíme, důkladně omyjeme a prosolíme po všech stranách i zevnitř. V pekáči rozehřejeme máslo, vložíme maso a ve vyhřáté troubě pečeme. Mezitím průběžně poléváme vlastní šťávou. Ne… Více »
Sterilovaná pomazánka z cukety
Na oleji zpěníme oloupanou, nasekanou cibuli a přidáme na kostičky nakrájenou cuketu, česnek a koření. Dusíme doměkka 25-30 minut. Ke konci dušení vmícháme rajčatový protlak, přidáme sójovou omáčku… Více »
Sterilovaná vepřová krkovice
Vepřovou krkovičku vykostíme (kosti uchováme) a nakrájíme na kusy o hmotnosti asi 1,5 kg. Osolíme, posypeme kmínem, podlijeme trochou vody a dáme do vyhřáté trouby péct. Během pečení maso podléváme… Více »
Sterilované rybí karbanátky
Vodu s octem a kořením povaříme asi 10 minut. Lák necháme odstát nejlépe do druhého dne. Očištěné porce ryb umeleme spolu s rohlíky z předchozího dne. V míse směs promícháme s vejci, prolisovaným… Více »
Zavináče ze sleďů ve sladkokyselém nálevu
Vodu svaříme s octem, cukrem, solí a kořením. Nálev necháme vychladnout. Očištěné a vykuchané sledě omyjeme a osušíme. Oloupanou cibuli nakrájíme na plátky, očištěnou papriku a nakládané okurky… Více »
Rybí konzervy
Vykuchané, očištěné ryby zbavené hlav omyjeme, osušíme a dobře osolíme. Upečeme je ve středně vyhřáté troubě. Po vychladnutí vložíme pečené rybí maso do čistých sklenic nebo konzerv, přidáme koření… Více »
Zeleninová směs na tousty
Papriky a rajčata zbavíme semínek, cibuli a česnek oloupeme. Všechnu zeleninu nakrájíme (cibuli a česnek nadrobno), vložíme do kastrolu a dusíme doměkka. Po vychladnutí zeleninu umeleme s bůčkem… Více »
Potřeby k zavařování
Bez zavařovacích sklenic a víček, případně speciáních plechovek se neobejdete. Podívejte se i na další zboží, které vám zavařování usnadní.
vícePřes 60800 receptů na jednom místě
Odběr novinek emailem
Mobilní aplikace
Desetitisíce receptů
do vašeho mobilu a tabletu
Miluji vaření mobilní aplikace je jedna z nejobsáhlejších aplikací na českém trhu. Na nic nečekejte a stahujte nekonečnou zásobu receptů do vašeho mobilu!
Stáhnout pro Android