vložit recept

Podívejte se na nalezené recepty dle Vašich kritérií

Uzený sterilovaný kapr
Recept číslo: 59545

Uzený sterilovaný kapr

Autor: mikes
Hodnocení: hodnoceníhodnoceníhodnoceníhodnoceníhodnocení

Vykuchané a očištěné kapry omyjeme. Ryby potřeme česnekem utřeným se solí a okmínujeme. Maso potom uložíme do vhodné nádoby a necháme v chladu nejlépe do druhého dne. Připravené ryby udíme nejdříve… Více »

Cuketová čalamáda
Recept číslo: 4736

Cuketová čalamáda

Autor: Klára
Hodnocení: hodnoceníhodnoceníhodnoceníhodnoceníhodnocení

Opláchneme a nastrouháme cuketu. Osmažíme na oleji nakrájenou cibuli, přidáme protlak, pepř, sůl a nakrájený česnek. Do čistých sklenic vrstvíme řadu cukety a tu zalijeme tomatovou směsí. … Více »

Pečené vepřové maso sterilované
Recept číslo: 52442

Pečené vepřové maso sterilované

Autor: repa
Hodnocení: hodnoceníhodnoceníhodnoceníhodnoceníhodnocení

Maso očistíme, důkladně omyjeme, ochutíme solí, kmínem, vložíme do kastrolu a ve vyhřáté troubě upečeme. Mezitím nasekáme cibuli a udusíme. Poté maso umeleme, přidáme pepř, cibuli a nakrájenou… Více »

Hovězí guláš sterilovaný
Recept číslo: 52501

Hovězí guláš sterilovaný

Autor: repa
Hodnocení: hodnoceníhodnoceníhodnoceníhodnoceníhodnocení

Maso očistíme, důkladně omyjeme a pokrájíme na kostky. V kastrolu rozehřejeme sádlo a necháme na něm zpěnit nadrobno nasekanou cibuli. Přisypeme mletou papriku, vložíme maso, osolíme a ve vlastní… Více »

Dušené hovězí maso sterilované
Recept číslo: 52551

Dušené hovězí maso sterilované

Autor: verca
Hodnocení: hodnoceníhodnoceníhodnoceníhodnoceníhodnocení

Maso očistíme, důkladně opláchneme, pokrájíme na plátky a mírně naklepeme. Z obou stran osolíme a opepříme. Cibuli nasekáme a necháme zpěnit na rozpáleném sádle. Vložíme maso, po obou stranách… Více »

Jitrnicový prejt sterilovaný
Recept číslo: 52745

Jitrnicový prejt sterilovaný

Autor: repa
Hodnocení: hodnoceníhodnoceníhodnoceníhodnoceníhodnocení

Horký jitrnicový prejt rozdělíme do sklenic, cca 3 cm pod horní okraj a ihned zavíčkujeme. Urovnáme na mřížku zavařovacího hrnce a sterilujeme po dobu 90 minut při mírném varu. Po vyjmutí necháme… Více »

Pečený krocan sterilovaný
Recept číslo: 53015

Pečený krocan sterilovaný

Autor: Jana
Hodnocení: hodnoceníhodnoceníhodnoceníhodnoceníhodnocení

Mladého krocana očistíme, důkladně omyjeme a prosolíme po všech stranách i zevnitř. V pekáči rozehřejeme máslo, vložíme maso a ve vyhřáté troubě pečeme. Mezitím průběžně poléváme vlastní šťávou. Ne… Více »

Sterilovaná pomazánka z cukety
Recept číslo: 59538

Sterilovaná pomazánka z cukety

Autor: mikes
Hodnocení: hodnoceníhodnoceníhodnoceníhodnoceníhodnocení

Na oleji zpěníme oloupanou, nasekanou cibuli a přidáme na kostičky nakrájenou cuketu, česnek a koření. Dusíme doměkka 25-30 minut. Ke konci dušení vmícháme rajčatový protlak, přidáme sójovou omáčku… Více »

Sterilovaná vepřová krkovice
Recept číslo: 59539

Sterilovaná vepřová krkovice

Autor: mikes
Hodnocení: hodnoceníhodnoceníhodnoceníhodnoceníhodnocení

Vepřovou krkovičku vykostíme (kosti uchováme) a nakrájíme na kusy o hmotnosti asi 1,5 kg. Osolíme, posypeme kmínem, podlijeme trochou vody a dáme do vyhřáté trouby péct. Během pečení maso podléváme… Více »

Sterilované rybí karbanátky
Recept číslo: 59546

Sterilované rybí karbanátky

Autor: mikes
Hodnocení: hodnoceníhodnoceníhodnoceníhodnoceníhodnocení

Vodu s octem a kořením povaříme asi 10 minut. Lák necháme odstát nejlépe do druhého dne. Očištěné porce ryb umeleme spolu s rohlíky z předchozího dne. V míse směs promícháme s vejci, prolisovaným… Více »

Zavináče ze sleďů ve sladkokyselém nálevu
Recept číslo: 59547

Zavináče ze sleďů ve sladkokyselém nálevu

Autor: mikes
Hodnocení: hodnoceníhodnoceníhodnoceníhodnoceníhodnocení

Vodu svaříme s octem, cukrem, solí a kořením. Nálev necháme vychladnout. Očištěné a vykuchané sledě omyjeme a osušíme. Oloupanou cibuli nakrájíme na plátky, očištěnou papriku a nakládané okurky… Více »

Rybí konzervy
Recept číslo: 59548

Rybí konzervy

Autor: mikes
Hodnocení: hodnoceníhodnoceníhodnoceníhodnoceníhodnocení

Vykuchané, očištěné ryby zbavené hlav omyjeme, osušíme a dobře osolíme. Upečeme je ve středně vyhřáté troubě. Po vychladnutí vložíme pečené rybí maso do čistých sklenic nebo konzerv, přidáme koření… Více »

Zeleninová směs na tousty
Recept číslo: 63725

Zeleninová směs na tousty

Autor: Haas
Hodnocení: hodnoceníhodnoceníhodnoceníhodnoceníhodnocení

Papriky a rajčata zbavíme semínek, cibuli a česnek oloupeme. Všechnu zeleninu nakrájíme (cibuli a česnek nadrobno), vložíme do kastrolu a dusíme doměkka. Po vychladnutí zeleninu umeleme s bůčkem… Více »

 
 
TOPlist