vložit recept

Podívejte se na nalezené recepty dle Vašich kritérií

Cibulka sterilovaná s křenem a octem
Recept číslo: 51260

Cibulka sterilovaná s křenem a octem

Autor: verca
Hodnocení: hodnoceníhodnoceníhodnoceníhodnoceníhodnocení

Malou cibulku očistíme, důkladně omyjeme a necháme okapat. Na dno čisté sklenice o obsahu 1l dáme bobkový list, očištěný křen, přisypeme kuličky pepře a hořčičné semínko. Poté přidáme cibulku. Na… Více »

Lečo z čerstvé zeleniny
Recept číslo: 51898

Lečo z čerstvé zeleniny

Autor: repa
Hodnocení: hodnoceníhodnoceníhodnoceníhodnoceníhodnocení

Papriku očistíme, omyjeme, odstraníme semínka a nakrájíme na nudličky. Rajčata opláchneme, oloupeme a pokrájíme na kolečka. Očištěnou cibuli nasekáme nadrobno. Sádlo rozehřejeme v kastrolu, přidáme… Více »

Sterilované vepřové rizoto se zeleninou
Recept číslo: 52440

Sterilované vepřové rizoto se zeleninou

Autor: verca
Hodnocení: hodnoceníhodnoceníhodnoceníhodnoceníhodnocení

Maso očistíme, opláchneme a nakrájíme na kostky. V kastrolu rozpálíme sádlo a necháme na něm zpěnit nadrobno nasekanou cibuli. Přidáme mletou papriku, vložíme maso, osolíme, opepříme a ve vlastní… Více »

Okurky nakládané v hořčici
Recept číslo: 58563

Okurky nakládané v hořčici

Autor: beranova
Hodnocení: hodnoceníhodnoceníhodnoceníhodnoceníhodnocení

Úplně malé bezvadné nakládačky namočíme na 30 minut do vlažné vody a necháme odplavit nečistoty, potom je odrhneme kartáčkem, opláchneme, necháme okapat a každou několikrát propíchneme silnou jehlou.… Více »

Dýňový kompot s ananasovou šťávou
Recept číslo: 59799

Dýňový kompot s ananasovou šťávou

Autor: Martin
Hodnocení: hodnoceníhodnoceníhodnoceníhodnoceníhodnocení

Vodu krátce svaříme s cukrem tak, aby se cukr rozpustil. Do svařeného nálevu vsypeme oloupanou, na kostky nakrájenou dýni a vaříme ještě 3 minuty. Potom dýni opatrně vyjmeme z nálevu a vložíme do… Více »

Hříbkový salát sterilovaný
Recept číslo: 52212

Hříbkový salát sterilovaný

Autor: repa
Hodnocení: hodnoceníhodnoceníhodnoceníhodnoceníhodnocení

Tvrdší hříbky očistíme, důkladně omyjeme studenou vodou a vložíme do hrnce. Zalijeme vodou, ochutíme solí a cca 10 minut povaříme. Poté scedíme, necháme vychladnout a rozdělíme do sklenic. Mezitím… Více »

Kečup s cibulí a rajčaty
Recept číslo: 12462

Kečup s cibulí a rajčaty

Autor: moucha
Hodnocení: hodnoceníhodnoceníhodnoceníhodnoceníhodnocení

Omytá rajčata nakrájíme na kousky, omytá jablka zbavíme jádřinců a oloupanou cibuli nakrájíme na kolečka. Vše vložíme do kastrolu, podlijeme trochou vody a za častého míchání rozvaříme na kaši. Kaši… Více »

Sterilizované houby v tuku
Recept číslo: 52517

Sterilizované houby v tuku

Autor: vassova
Hodnocení: hodnoceníhodnoceníhodnoceníhodnoceníhodnocení

Hříbky dobře očistíme, pod tekoucí vodou omyjeme a necháme okapat. Potom nakrájíme na čtvrtky. Cibuli oloupeme a nakrájíme na tenké proužky. Cibuli a hříbky vložíme do pánve, podlijeme vodou a za… Více »

Cuketová čalamáda
Recept číslo: 4736

Cuketová čalamáda

Autor: Klára
Hodnocení: hodnoceníhodnoceníhodnoceníhodnoceníhodnocení

Opláchneme a nastrouháme cuketu. Osmažíme na oleji nakrájenou cibuli, přidáme protlak, pepř, sůl a nakrájený česnek. Do čistých sklenic vrstvíme řadu cukety a tu zalijeme tomatovou směsí. … Více »

Fazolky v kořeněném nálevu
Recept číslo: 15336

Fazolky v kořeněném nálevu

Autor: ruze
Hodnocení: hodnoceníhodnoceníhodnoceníhodnoceníhodnocení

Očištěné fazolky omyjeme a vaříme v osolené vodě asi 8 minut. Scedíme je a necháme okapat. Cibuli a česnek oloupeme, cibuli nakrájíme na špalíčky. Zalijeme 500 ml vody, octem, přidáme cukr,… Více »

Chilli omáčka
Recept číslo: 19396

Chilli omáčka

Autor:
Hodnocení: hodnoceníhodnoceníhodnoceníhodnoceníhodnocení

Dobře vyzrálá rajčata spaříme ve vařící vodě, oloupeme, rozkrojíme na půlky a vymačkáme semena. Rajčatovou dužninu pokrájíme na drobné kousky a dáme do kastrolu. Přimícháme cibuli nakrájenou nadrobno… Více »

Celer sterilovaný
Recept číslo: 51256

Celer sterilovaný

Autor: Jana
Hodnocení: hodnoceníhodnoceníhodnoceníhodnoceníhodnocení

Použijeme bílý a nedřevnatý celer. Odstraníme nať, důkladně omyjeme, oloupeme a znovu opláchneme. Ozdobným nožem pokrájíme na silnější plátky a vložíme do vody okyselené octem. Zvolna zahříváme, až… Více »

Celer sterilovaný s octem a cibulí
Recept číslo: 51258

Celer sterilovaný s octem a cibulí

Autor: repa
Hodnocení: hodnoceníhodnoceníhodnoceníhodnoceníhodnocení

Použijeme bílý a nedřevnatý celer. Odstraníme nať, důkladně omyjeme a oloupeme. Opět opláchneme a ozdobným nožem pokrájíme na plátky. Poté spaříme vroucí vodou ochucenou trochou octa. Scedíme a… Více »

Cibulka sterilovaná ve sladkokyselém nálevu
Recept číslo: 51259

Cibulka sterilovaná ve sladkokyselém nálevu

Autor: repa
Hodnocení: hodnoceníhodnoceníhodnoceníhodnoceníhodnocení

Malou cibulku očistíme, omyjeme a rozdělíme do sklenic. Proložíme bobkovým listem. Na nálev smícháme vodu s octem, přidáme sůl, cukr, hořčičné semínko a převaříme. Po vychladnutí nálevem zalijeme… Více »

Cuketa nakládaná s česnekem
Recept číslo: 51262

Cuketa nakládaná s česnekem

Autor: Jana
Hodnocení: hodnoceníhodnoceníhodnoceníhodnoceníhodnocení

Použijeme malé cukety, očistíme je a důkladně omyjeme. Rozdělíme do sklenic, přidáme na kolečka pokrájenou cibuli, česnek dle chuti a feferonky. Vodu smícháme s octem, cukrem a kořením a přivedeme k… Více »

1 2 3 4 6 7
 
 
 
TOPlist