Tlačenka bez obalu sterilovaná - cítíte tu vůni? Zkuste si uvařit chuťovku podle receptu s fotkami. Za 135 minut podáváme. Máte hlad? Jdeme na to!
- Sdílet na Facebook
-
Sdílet na Pinterest
- Uložit si recept
- Poslat e-mailem
- Tisknout
- /
- /
- Tlačenka bez obalu sterilovaná
Celkový čas: | 135 minut |
---|---|
Doba přípravy: | 15 minut |
Doba vaření: | 120 minut |
Autor: | repa |
---|---|
Hodnost: | Rozkoukávám se (20%) |
ID receptu: | 52746 |
Kategorie: | Ostatní |
Ingredience
1 kg | Tlačenka tmavá lidová |
200 ml | Vývar z hovězích kostí |
Nutriční hodnoty jedné porce
Uhlovodany | 250,0mg |
---|---|
Cholesterol | 1,3mg |
Draslík | 100,0mg |
Vláknina | 0,0mg |
Vitamín A | 0,0mg |
Vitamín B6 | 0,0mg |
Vitamín B12 | 0,0mg |
Vitamín C | 0,0mg |
Vitamín E | 0,0mg |
Vápník | 0,0mg |
Železo | 5,7mg |
Hodnoty jsou vztaženy na jednu porci. DDD (doporučená denní dávka) je založena na průměrných hodnotách pro dospělého člověka o váze 70kg z vyhlášky č. 225/2008 Sb.
Suroviny Tlačenka tmavá lidová, Vývar z hovězích kostí mají zadané pouze základní hodnoty. Výpočty nutriční tabulky, nemusí souhlasit se skutečností.
Tlačenka bez obalu sterilovaná postup přípravy receptu:
1 | Tlačenkovou směs při přípravě smícháme s vývarem z kostí a kůže, aby byla řidší. Rozdělíme do sklenic a ihned zavíčkujeme. |
2 | Urovnáme na mřížku zavařovacího hrnce a sterilujeme po dobu 120 minut při mírném varu. Po vyjmutí necháme vychladnout, mezitím sklenice několikrát převrátíme a uložíme na temném a studeném místě. |
Poznámka
Skladujeme při teplotě cca 10 °C.