Zavařování

Jak na to

Zavařování

Zavařujeme ovoce a zeleninu, ale i houby, maso, ryby a také třeba hotová jídla nebo polévky. Zavařují se i šťávy, sirupy, džemy a marmelády… a tyto stránky jsou zde proto, aby se vám zavařování vždy vydařilo.

 

Téma: Marmelády na Vánoce

Dejte červené řepě šanci

Červená řepa v mnohých z nás vyvolává nemilé vzpomínky na školní jídelnu. Proto mnoho lidí tuto zeleninu zavrhlo a…

celý článek
 

Recept dne

Švestkový kompot

Autor: varecka

  • Počet porcí15 os.
  • Čas přípravy20 min
  • Čas vaření30 min
 

Články

Pečený čaj

Už jste slyšeli o pečeném čaji? Je to skvělý způsob, jak zpracovat nadbytečnou úrodu ovoce a zároveň si na sychravé podzimní a zimní dny…

Domácí přesnídávky

Přes léto se vám možná urodilo velké množství ovoce a máte ho víc, než dokážete spotřebovat do jeho zkažení. Co tedy dělat s přebytečným…

Nakládáme ryby

V létě chodí velká část naší republiky na ryby. Tomuto koníčku holdují především muži, kteří si užívají samotu, klid a pohodu přírody…

další články
 
TOPlist