Zavařování

Jak na to

Zavařování

Zavařujeme ovoce a zeleninu, ale i houby, maso, ryby a také třeba hotová jídla nebo polévky. Zavařují se i šťávy, sirupy, džemy a marmelády… a tyto stránky jsou zde proto, aby se vám zavařování vždy vydařilo.

 

Téma: Marmelády na Vánoce

Nakládáme ryby

V létě chodí velká část naší republiky na ryby. Tomuto koníčku holdují především muži, kteří si užívají samotu, klid…

celý článek
 

Recept dne

Balkánský sýr naložený
  • Počet porcí4 os.
  • Čas přípravy30 min
  • Čas vaření0 min
 

Články

Netradiční marmelády nejen na vánoční cukroví

Asi každá česká rodina peče na Vánoce alespoň jeden druh cukroví, do kterého se používá marmeláda. Nejčastěji se používá rybízová,…

Šípky - marmeláda, džem, sirup, likér...

Na konci léta a na začátku podzimu hospodyňky pilně zavařují ovoce i zeleninu, aby měla jejich rodina zásobu vitamínů na zimu. Zavařují…

Nakládáme zelí

Možná si vzpomínáte, jak vaše babičky nakládaly zelí a vy jste ho museli krouhat nebo šlapat. V dnešní době se na domácí kysané či…

další články
 
 
TOPlist