Zavařování

Jak na to

Zavařování

Zavařujeme ovoce a zeleninu, ale i houby, maso, ryby a také třeba hotová jídla nebo polévky. Zavařují se i šťávy, sirupy, džemy a marmelády… a tyto stránky jsou zde proto, aby se vám zavařování vždy vydařilo.

 

Téma: Marmelády na Vánoce

Ovocné kompoty

Především děti si rády občas smlsnou na sladkém kompotovaném ovoci. Je v něm sice množství cukru, stále je ale…

celý článek
 

Recept dne

Jablečná marmeláda
  • Počet porcí10 os.
  • Čas přípravy25 min
  • Čas vaření20 min
 

Články

Vychytávky pro pohodové zavařování

Také se vám doma kupí vlastnoručně vypěstované ovoce a zelenina, a na zahradě se přitom ještě slušná sklizeň chystá? Možná vy sami…

Dejte červené řepě šanci

Červená řepa v mnohých z nás vyvolává nemilé vzpomínky na školní jídelnu. Proto mnoho lidí tuto zeleninu zavrhlo a odmítá ji jíst, je ale…

Pečený čaj

Už jste slyšeli o pečeném čaji? Je to skvělý způsob, jak zpracovat nadbytečnou úrodu ovoce a zároveň si na sychravé podzimní a zimní dny…

další články
 
TOPlist